Hardloop Screeningsdag XL

Heb jij vragen omtrent jouw loopstijl? Dan is deze hardloopscreening echt wat voor jou! Op verschillende niveau's kun je je laten screenen op gebied van looptechniek voor meer gemak bij het hardlopen. Vragen als; Hoe zit het met jouw arminzet, heuphoogte, voetlanding en schouders tijdens het hardlopen? worden beantwoord. Op welke manier er iets te verbeteren is aan jou looptechniek, ontvang je in een format.

Daarnaast kunnen wij ook  trainingsadvies en verantwoordelijke begeleiding op maat verzorgen. Denk daarbij aan periodisering van je training en wedstrijden, met een ultiem doel. Voor elke sporter kunnen wij training en coaching op maat bieden! Neem "contact" op, om vrijblijvend informatie hierover op te vragen.

 

Door het jaar heen willen wij met "MijnSportAnalye.COM" en "HardloopScreening.NL" op verschillende locaties in Nederland deze hardloop screening uitvoeren. Tijdens deze dag zullen we aandacht besteden aan een goede warming-up (algeheel en specifiek), een gedeelte bestaat uit loopscholing. Daarna zal er in groepen gewerkt worden. 

Onderdeel 1: de sportopnames heeft (loopvideo) met een vaste opstelling van 4 Full-HD camera's die gelijktijdig voorzijde, achterzijde, linkerzijde en rechterzijde opnemen (extra camera positie zijn mogelijk, tot een maximum van 8). Het is mogelijk om bij de inschrijving een volledige loopanalyse te boeken, dan zullen wij na de opnames deze beelden analyseren en 

Onderdeel 2: Tijdens de screening zal er gekeken worden naar de houding en techniek, van het hardlopen. Hiervan zullen verbeterpunten aangekruist worden op een A4-screeningsformulier. Deze krijgen deelnemers na de HardloopScreeningsdag ook uitgereikt. 

In een tijdsperiode 3 a 4 uur willen wij hardlopers een beter inzicht geven over hun eigen looptechniek. Na een screening en eventuele extra loopanalyse kan deze informatie specifiek gebruikt worden voor bijvoorbeeld een "Personal Looptraining" waarbij je 1 op 1 aandachtig aan de verbeterpunten kan gaan werken!

 

AGENDA 2017:
23 september 2017 -  Locatie: AALTEN
1. Hardloop Screening XL ---> INSCHRIJVEN
2. Hardloop Opname (sessie 1) ---> INSCHRIJVEN

 

Vereningen / loopgroepen....?

Ook voor vereninginen en loopgroepen is het mogelijk om samen met MijnSportAnalyse.COM deze "HardloopScreening" aan te bieden. Deze screenining wordt op locatie naar wens verzorgd. Voorkeur is een atletiekbaan of een accommodatie waarbij er een binnenruimte aanwezig is en een buitenruimte met verharde ondergrond. Wij kunnen ook enkel "loopopnames" verzorgen voor de vereniging, ter verbetering van techniek van leden en dat de eigen verenigingstrainers de opnames analyseren. 

De HardloopScreening wordt samen met Jeroen Reintjes Sports uitgevoerd!

Binnenkort ook "loopopnames" bij jou club? Neem dan contact op via de "contactpagina".